Спортни Обувки за Хореография, Танци, Спорт Български "МОНЕТА"

16,00 лв.
С вкл. данък
Цвят
Размер
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
олучихме Български Кецове/Тренерки Марка "Мoneta" . Подходящи За Хореография Танци, Спорт С Две Лепки, Идеални За Физическо, СИ Всеки Ден. , Памучни Не Запаряват ! Много Здрави, Леки И Удобни С Гъвкава Подметка.. Налични Номера С Измерени Отвътре Стелки ::
29-Стелка18см , 30-Стелка18.5см , 31-Стелка19см , 32-Стелка19.5см , 33-Стелка20см , 34-Стелка20.5см , 35-Стелка21см , 36-Стелка22см 
Доставка С Икономична Пратка До Офис На Еконт Веднага :) С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ !

Естествени и сертифицирани текстилни материали: 100% естествен памук - подпомага "дишането" на крачетата. Анти-бактериални компоненти. ЕКО технология при производството на обувките и оцветяване на материалите. Важно е да отбележим, че използваните материали не съдържат хром! Не предизвикват алергии. Тип закопчаване: Лепка (Велкро). Улеснява значително и спестява време при обуване и събуване на обувките. Производител: MONETA България (EС) КачествоВсички обувки с марка MONETA България притежават сертификати за качество "Здрава Стъпка" и "Европейски Продукт" - отличителен белег за качествени обувки, осигуряващи правилното развитие и функциониране на детските крачета. Марката спечели много приятели в България благодарение на иновативен дизайн, отлично качество и разумни цени. 

7 Артикула