Полски Сандали Renbut Анатомични Дишащи Ест.Мат. 2цв.

19,00 лв.
С вкл. данък
Цвят
Размер
Количество
Последна наличност

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Производител: РЕНБУТ - Полша . ДИШАЩИТЕ” ходила подпомагат правилното вентилиране на обувките и предотвратяват изпотяването на крачетата и образуването на гъбички. Силен анти-мирис ефект. Подходящи за използване навън и вътре. 

Налични номера с точно измерени стелки :
20=13см ; 21=13.5см; 22=14см; 23=15см; 24=15.5см; 25=16см ;26=16.5см ; 27=17см
Анатомичната им форма поддържа свода и петата. Олекотенитете материали на ходилото - придават допълнителна еластичност. -> Кожена стелка. Комфорт и уют за детските краченца - не запарват и не изпотяват. Подходящи са също за детските градини, в които се поддържа висока температура . -> Естествени и сертифицирани текстилни материали. 100% естествен памук. Анти-бактериални
компоненти, ЕКО технология при производството на обувките. Използваните материали не съдържат хром. Не запарват и не изпотяват крачето. 

Доставка с икономична пратка до офис на еконт веднага :) С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

1 Артикула