ПРОМОЦИЯ Чехли "ADANEX" Полски Анатомични BIO Материали

19,00 лв.
С вкл. данък
Цвят
Размер
Количество
Последна наличност

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

ПОЛУЧИХМЕ ХИТОВИТЕ ПОЛСКИ ЧЕХЛИ ! Комфортни, Много Удобни Издръжливи - Моделите BIO ADANEX Осигуряват Оптимално Разпределение На Натиска В Обувката. Анатомичната Форма На Ходилото Осигурява Максимален Комфорт И Поддържа Стъпалото В Правилната Позиция При Продължителна Работа Или Ходене. Намаляват Натоварването На Ставите И Връзките. Горната Част На АНАТАОМИЧНИТЕ Сандали / Саята / Е Изработена От Дълготрайни Качествени ЕКО Материали И Еластичен Материал.Ходилото И Изработено От Мек, Лек И Еластичен Полиуретан - Устойчив На Влага И Почистващи Препарати, Удобен И Лек При Носене В Закрити Или Открити Пространства. Вътрешната Част На Обувките /Там Където Стъпва Кракът/ Е Изработена От BIO Материали, Които Не Предизвикват Изпотяване И Алергии.
-ЕКО Технология При Производството На Обувките. Използваните Материали Не Съдържат Хром. Не Запарват И Не Изпотяват Краката. -Подходящи За: Продължителна Работа Прав, При Проблеми С Разширени Вени, За Разходка Или Свободното Време. С ЛАСТИЧЕТА ЗА РЕГУЛИРАНЕ ПО КРАКА

НАЛИЧНИ НОМЕРА С ТОЧНО ИЗМЕРЕНА СТЕЛКА ОТКРАЙ ДО КРАЙ :
36=23cm / 37=23,5cm / 38=прод.24см / 39=25cm / 40=25,5cm / , 41=прод26см
ДОСТАВКА С ИКОНОМИЧНА ПРАТКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ВЕДНАГА. С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
1 Артикула