Полски Сандали Renbut Дишащи 100%Ест. Материали 2цвята

22,00 лв.
С вкл. данък
Цвят
Размер
Количество
Последна наличност

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Производител: РЕНБУТ - Полша . Всички обувки с марка РЕНБУТ притежават сертификати за качество "Здрава Стъпка" и "Европейски Продукт" . Изцяло Естествените Материали На Сандалите Предотвратяват Изпотяването На Крачетата И Образуването На Гъбички.Силен Анти-Мирис Ефект. Подходящи За Използване Навън И Всеки Ден . Анатомичната Им Форма Поддържа Свода И Петата. Олекотените Материали На Ходилото - Придават Допълнителна Еластичност. -> Кожена Стелка.Комфорт И Уют За Детските Краченца - Не Запарват И Не Изпотяват. Подходящи За Тичане И Игра Навън . -> Естествени И Сертифицирани Текстилни Материали. 100% Естествен Памук. Анти-Бактериални Компоненти, ЕКО Технология При Производството На Обувките. Използваните Материали Не Съдържат Хром. 2 Цвята. Налични Номера За Момче И за Момиче с Точно Измерени Стелки : 22-14 см ; №23-15 см. ; №24-15,5 см. ; 25-16 см.

;Доставка С Икономична Пратка До Офис На Еконт Веднага :) А ПРЕГЛЕД И ТЕСТ !

2 Артикула